Barion Pixel
2 650 000 Ft

Rolex Explorer 214270 Teljes Készlet 39mm

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Rolex karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2024.04.26.
Adatlap
  • Stílus alkalmi, hétköznapi
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 39 mm
  • Gyártási év 2013
  • Funkciók másodperc mutató
  • Működése automata
  • Szíj fajtája acél
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Szállítási mód személyes átvétel

Rolex Explorer 214270 Teljes Készlet 39mm

Rolex Explorer 39 mm Full Set. EU-S vásárlás.

Caliber:3132

Kövek száma:31

Járástartalék 48 óra

Refszám:214270

Fehér arany mutatókkal,teljesen szervíz igény mentes.Minden dobozával,eredeti garancia kártyájával.Teljes készlet.Hibátlan állapotban.

Teljes rozsda mentes sziján.

Az ár készpénzes vásárlásra vonatkozik.

Esetleg csere lehetséges ha nekem is megfelelő.

Köszönöm,hogy elolvastad.

Kérdés esetén nyugodtan keress.

 

 

Rolex

Magát a márkát és a mögötte duzzadó cégóriást kifejezetten üzleti vállalkozásként, profitszerzés céljából alapította 1905-ben, Angliában, a német származású Hans Wilsdorf. Az igencsak tehetséges fiatal üzletember, nyilván rendelkezett órás múlttal, de nem találunk sem mögötte, sem a cége (cégei: Tudor) mögött sok évtizedes, akár évszázados, családi hagyományokban tovább öröklődő órás gyökereket. Annál inkább találunk tevékenysége nyomán virágzó üzleti sikereket, és mind a mai napig megtapasztalhatjuk azt a tökéletességre törekvést, amely minden Rolex órát jellemez.

Ami bevált azon minek válltoztatni!? Rolex

A márka legtöbb modellje alig változtott az elmúlt 50 évben. Ami bevált, azon nem kell variálni, legfeljebb finomítani, ahogy a Rolex is teszi, a kerámia lunettával, a szerkezetek folyamatos fejlesztésével, azzal, hogy az óráikhoz használt aranyat vagy acélt a saját kohóiban állítja elő. A Rolex leginkább a vízálló, avagy a búvárórák világában alkotott maradandót és volt úttörője annak a folyamatnak, aminek köszönhetően ma kapható olyan szériában gyártott óra, amely akár 3900 méter mélységben is működőképes marad. Nem meglepő módon azt is pont Rolex gyártja. Nem mintha bárkit fenyegetne a veszély, hogy félúton a Mariana – árok feneke felé jó lenne, ha tudná mennyi a pontos idő, de a megfelelő órát viselve, ma már ez sem lehetetlen. A cég pedigréjét emeli azon tény is, hogy a Rolex egyike azon 3, e TOP 10-ben szereplő márkának, amelyek jelenleg is kvázi magánkézben vannak. A Rolex tulajdonosa a Hans Wilsdorf Alapítvány.

További információért kattints a cikkre: ITT

#rolex #datejust #airking #submariner #milgauss

karóra adás-vétel