Barion Pixel
19 900 Ft

Megkímélt Emporio Armani dátumjelzős kronográf

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Armani karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.08.18.
Adatlap
 • Modell Emporio Armani
 • Stílus alkalmi
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Funkciók 24 órás mutató, dátum, másodperc mutató, stopper
 • Működése kvarc
 • Szíj szélessége 22 mm
 • Szíj fajtája Bőr/műbőr
 • Vízállóság 50 méter – 5 bar 5ATM
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
 • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Megkímélt Emporio Armani dátumjelzős kronográf

Nagyon szép állapotú Emporio Armani dobozával együtt.

Kronométer, dátumjelző.

Tok átmérő: 46mm

Minden része kiválóan működik!

Karcmentes, a tokon szabad szemmel nem látható hordásnyomok.

Figyelem! Az óra vízállóságát kizárólag új állapotban, garanciával lehet feltétel nélkül elfogadni! Ebben az órában volt már elemcsere, a tömítők épek, de vízállóságra garanciát nem vállalok!

Fizetés utalással előre, vagy utánvétellel.Szállítás többféleképpen: MPL, Foxpost, Easybox előnyös árakkal. Ezeket vásárlás során egyeztetjük.Személyes átvétel csak akkor, ha ezzel nem okozunk egymásnak felesleges utakat, köröket, várakozásokat.Annak, aki tart az előre utalástól: Évek óta itt vagyok és más platformon is és még mindig szabadlábon. Ha én valami grimbuszt csinálok, legalább négy hatóság tapos a nyakamra, tehát nem tudom, mi lehet a kockázat a vevői oldalon.Az előre fizetés nekem előnyös, neked gyors és olcsó. Egy-két napon belül kézhez kapod a terméket, és alkudozni ugyan nem fogunk, de ennek okán az alacsonyabb szállítási költség mellett kapsz 5% kedvezményt a termék árából.

Armani

Az Emporio Armani óra sokakat zavarba ejt. Mi is ez az Emporio előtag? Most akkor Armani a karóra vagy sem? Egyáltalán miért is létezik ez a fajta megnevezés? Nos, a találgatók általában fején ütik a szöget, vagyis rájönnek arra, hogy Armany márkáról van szó. Ám azt már igazán kevesek tudják, hogy mi is a tulajdonképpeni különbség az ismertebb Giorgio Armanihoz képest.

A vállalatról egyetlen dolgot érdemes megjegyeznie: az évek során egyfajta kasztrendszert alakított ki a különböző jellemvonású, árfekvésű termékekre. Vagyis nem feltétlenül jelenti azt, hogy ami nem Giorgio Armani az már hamisítvány. Szó sincsen róla. Sőt. Egyszerűen annyi a lényeg, hogy a gyártó elkülönít egymástól brandeket, melyek merőben más stílust képviselnek – egymáshoz összehasonlítva. Az Emporio középkategóriásnak tekinthető, ám a divat és a megjelenés szempontjából nincsen apelláta, csak a nagyfokú minőség létezik, mint alternatíva.Az elegáns darabok pazar látványt nyújtanak a csuklóra feküdve, hozzásimulva, a kézhez és kiemelve az óraszerkezet szépségét és stílusosságát.

Ha olyan modellt keres, mely viseli az Armani márkajelzést, és mind emellé megfizethető árat szeretne, akkor révbe ért. Az Emporiot önnek találták ki. A kínálatunkban férfi és női darabokat is felfedezhet, annak megfelelően, hogy kinek szánja a figyelmességet. Akár még meglepetést is kerekíthet a vásárlásból. Az Emporio Armani kíméletes a pénztárcájához! Ha stílusra, trendre és megbízható óraszerkezetre vágyik, akkor a legjobb helyen jár. A termékpaletta sokszínűsége igazán magával ragadó. Készüljön fel arra, hogyha meglátja a palettánk tagjait, akkor legfeljebb a bőség zavara hozhatja zavarba. Ha ehhez azt is hozzáveszi, hogy kitűnő anyagi feltételek mellett juthat hozzá eredeti, Armani szerzeményéhez, akkor készen is van az örömteli képlet. S hogy miért operál az Armani ilyen, mondhatni kasztrendszerrel? A cég szeretné egymástól elkülöníteni az egyes kollekciókat és modelleket, ezzel átláthatóságot és egyértelműséget teremtve. Ráadásul az olcsóbb variációk egyik legnagyobb előnye, hogy sokak számára akár házhoz is viheti a minőséget.

Forrás:https://www.orashop.hu/emporio_armani_30

#Armani #emporio

karóra adás-vétel