Barion Pixel
850 000 Ft

Maurice Lacroix Pontos S FC Barcelona

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Maurice Lacroix karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.06.05.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Működése automata, kézi felhúzás
  • Szíj fajtája acél
  • Vízállóság 200 méter – 20 bar – 20ATM
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód átutalás, Barion utalás, készpénz, PayPal utalás, Revolut utalás
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, személyes átvétel

Maurice Lacroix Pontos S FC Barcelona

Márkanév:Maurice Lacroix Ref.szám:PT6008-SS002-431 Más néven:PT6008-SS002431, Maurice Lacroix Pontos S, PT6008SS002431, PT6008-SS002, PT6008 SS002 431 Sorozat:Pontos Alsorozat:S FC Barcelona hivatalos különkiadás Stílus (nem):Férfiak A tok anyaga:Rozsdamentes acél, csiszolt Tok formája:Kerek Számlap színe:Kék, napfényezett számlap, Alkalmazott indexek nagy SLN zónával a könnyű leolvasás érdekében búvárkodás közben Szerkezet:Automatikus Kaliber ML112, Valjoux 7750 Base (28’800 alt/h 4Hz) Ékszerek száma:25 Funkciók:Órák, percek, kis másodpercek 9-nél, kronográf, dátum, forgó kék skála a belső karimán, A kronográf másodperceit egy központi mutató jelzi, a 30 perces kronográf számlálója 12 órakor, a 12 órás kronográf számlálója 6 órakor, Kristály anyag:Kupolás karcálló zafírkristály, mindkét oldalán tükröződésmentes bevonattal Tok átmérője:43,0 mm Tok vastagsága:15,5 mm Háttér:Rozsdamentes acél, gravírozott Maurice Lacroix és FC fémjelzéssel, sorozatszámokkal és vízállósággal A keret anyaga:Rozsdamentes acél, polírozott Keret funkció:Rögzített Vízállóság:200 m / 660 láb (úszásra, alkalmas; búvárkodásra nem alkalmas, hacsak nincs megjelölve) A korona anyaga:Rozsdamentes acél, Csavaros, Bordázott Maurice Lacroix logóval, belső forgatható lünetta. Naptár:Automatikus dátum 6 órakor Teljesítménytartalék:46 órás teljesítménytartalék Óra karkötő / szíj anyaga:Robusztus 3 soros rozsdamentes acél, további Nato szíjjal FC Barcelona színekben Óracsat anyaga:Dupla biztonsági nyitható kapocs állítható kapcsolóval a búvárruha viseléséhez Első gyártási év:2015 Az óra saját tulajdon, ritkán hordott. Nagyon szép állapotban van, dobozában. óraforgatóban tartottam.

Maurice Lacroix

A céget-t 1975-ben alapították a zürichi Desco von Schulthess részeként. Az 1889-ben alapított Desco von Schulthess (Desco) egy régebbi társaság, amelynek a selyem kereskedelme gyökerei vannak. 1946 óta a Desco képviseli a luxusórákat is, beleértve Audemars Piguet , Heuer , Eterna és Jaeger-LeCoultre . Az évek során a Desco egyre inkább érdeklődött az óraüzlet iránt, és 1961-ben a Desco Tiara nevű összeszerelő létesítményt vásárolt Saignelégier-ben, a Jura svájci kantonban.. Ott gyártott saját márkás órákat harmadik felek számára. 1975-ben a Desco Maurice Lacroix márkanév alatt elkezdte az órák marketingjét. Volt egy tag a Desco von Schulthess, a cég alapító társaságának, akit Lacroix-nak hívtak.

Megszületett a Márka

1980-ra Márka annyira sikeres lett, hogy a Saignelégier-i létesítmény beszüntette a termelést harmadik felek számára. 1989-ben Márka megvásárolta a Queloz SA ügyvédjét, amely szintén Saignelégier-ben található. A házon belüli órák gyártásának képessége szokatlanul teszi Maurice Lacroix-ot a többi luxusóra-társasághoz képest.

Az 1990-es évek során a Márka „rakétaszerű emelkedést” tapasztalt a csúcskategóriájú „Les Mécaniques” vonal elindításával, amelyet később „Masterpiece” sorozatnak neveztek el. Ebben az időben a társaság a svájci órák gyártásának magas rangjába emelkedett , mind a tradicionális „svájci órák készítésének művészetét” tartva fenn, mind pedig saját mozgalmak létrehozásával a Mesterművek gyűjteményéhez.

2010-től kezdve a Maurice Lacroix világszerte összesen körülbelül 220 alkalmazottat foglalkoztat, és a világ több mint 60 országában mintegy 4000 üzletben van jelen.

Forrás:https://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Lacroix

#mauricelacroix #aikon #urban #karóra

karóra adás-vétel