250 000 Ft

Maurice Lacroix Milestone Automata

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Maurice Lacroix karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2021.11.15.
Adatlap
 • Modell Milestone
 • Stílus alkalmi, hétköznapi, retro, sportos
 • Nem férfi
 • Óratok átmérője 38 mm
 • Funkciók dátum, másodperc mutató
 • Működése automata
 • Szíj szélessége 20 mm
 • Szíj fajtája acél
 • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás, készpénz
 • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Eladó ritkaságnak mondható Maurice Lacroix Milestone Automata karóra dobozában, szervizelve.

Nemzetközi piacon is ritkának mondható, ha van is eladó példány, legtöbb kvarc. Automata jelenleg nincs a piacon, ezen kívül. 

 

Apróbb, használatból eredő nyomok,felületi karcok  vannak az órán. Egy polírozással könnyen helyreállítható. De egyáltalán nem zavaróak. 

Szervizelve 2021.06.22.-én volt, így jó pár évig nem lesz rá szükség.

Gömbölyű, viszonylag kis átmérője komoly súlyt hordoz magában, köszönhetően a vastag tömör acél szemes szíjnak és toknak.

A hátlapon egy zafír ablakon láthatjuk a szerkezetet.

Személyes átvétel, foxpost, posta, futár stb. Megoldható 

Utánvét megbeszélés kérdése.

Ref: MS6017 

Maurice Lacroix

A céget-t 1975-ben alapították a zürichi Desco von Schulthess részeként. Az 1889-ben alapított Desco von Schulthess (Desco) egy régebbi társaság, amelynek a selyem kereskedelme gyökerei vannak. 1946 óta a Desco képviseli a luxusórákat is, beleértve Audemars Piguet , Heuer , Eterna és Jaeger-LeCoultre . Az évek során a Desco egyre inkább érdeklődött az óraüzlet iránt, és 1961-ben a Desco Tiara nevű összeszerelő létesítményt vásárolt Saignelégier-ben, a Jura svájci kantonban.. Ott gyártott saját márkás órákat harmadik felek számára. 1975-ben a Desco Maurice Lacroix márkanév alatt elkezdte az órák marketingjét. Volt egy tag a Desco von Schulthess, a cég alapító társaságának, akit Lacroix-nak hívtak.

Megszületett a Márka

1980-ra Márka annyira sikeres lett, hogy a Saignelégier-i létesítmény beszüntette a termelést harmadik felek számára. 1989-ben Márka megvásárolta a Queloz SA ügyvédjét, amely szintén Saignelégier-ben található. A házon belüli órák gyártásának képessége szokatlanul teszi Maurice Lacroix-ot a többi luxusóra-társasághoz képest.

Az 1990-es évek során a Márka „rakétaszerű emelkedést” tapasztalt a csúcskategóriájú „Les Mécaniques” vonal elindításával, amelyet később „Masterpiece” sorozatnak neveztek el. Ebben az időben a társaság a svájci órák gyártásának magas rangjába emelkedett , mind a tradicionális „svájci órák készítésének művészetét” tartva fenn, mind pedig saját mozgalmak létrehozásával a Mesterművek gyűjteményéhez.

2010-től kezdve a Maurice Lacroix világszerte összesen körülbelül 220 alkalmazottat foglalkoztat, és a világ több mint 60 országában mintegy 4000 üzletben van jelen.

Forrás:https://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Lacroix