Barion Pixel
390 000 Ft250 000 Ft

Jacob & Co Five Time karóra eladó!

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Jacob & Co. karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.05.06.

Jacob & Co Five Time karóra eladó!

JACOB&CO Five Time zone karóra eladó!

Csere útján került hozzá de mivel a barátnőmnek nem tetszik így eladó, cserélhető Seiko előnybe!

Legolcsóbb nemzetközi ár 650000ft

A gyári lunettát valaki swarovski kövekkel díszítette, eredetileg ez a típus csupasz lunettával jött ki a gyárból!

Férfi- unisex karóra

MODELL SZÁM: D-465739

Gilosált gyémánt (bevizsgálva) berakásos számlap!

Sárga és egy kék bőr szíj jár hozzá!

Tok méret 40mm

Szíj szélesség: 20mm

Tok vastagság: 12mm

Több mutatos analóg kijelző

Mozgás: Quartz

Használt jó állapotú új elemekkel!

Hordásból eredendő karcok vannak rajta!

Minden kérdésre válaszolok!

Budapesten eladó cserélhető!

Jacob & Co.

“”Jacob And Co”” vagy “”Jacob And Company”” néven emlegetett ékszer- és karóra- kiskereskedő, amelyet 1986-ban alapított Jacob Arabo gyémánttervező . A kiemelt butik és a vállalati központ található Manhattan , New York City

Jacob Arabo 1981-ben korán elvégezte az ékszertervező tanfolyamot New Yorkban , Arabo nyitott egy kis standot New York városának Diamond körzetében , ahol magánügyfelek számára kezdett tervezni.  1986-ban Arabo megnyitotta saját cégét, “”Diamond Quasar”” néven, és saját címkéjén kezdett tervezni, “”Jacob & Co.”” néven.  Az ékszerek kezdetben Faith Evans R & B- énekesnő figyelmét felkeltette, aki később férjét, a Notorious BIG rappert hozta az üzletbe. Később mindkét híresség barátját elhozta az üzletbe, és az üzlet hírnevet szerzett a zeneiparban.  Egyedülálló termékei és híres ügyfélköre miatt a márka gyorsan népszerűségre tett szert New Yorkban, és 2002-ben kibővíthette üzleti tevékenységét a luxus óragyártó iparra.

A Jacob & Co kiskereskedelmi helyszínekkel rendelkezik szerte a világon!

A Jacob & Co. számos jellegzetes óratípusáról ismert, mint például a 2002-ben debütált “”Five Time Zone Watch””. A számos ügyfél jet-set életstílusa által inspirált időmérő négy rögzített időzónát tartalmaz – New York, Los Angeles, Tokió és Párizs -, az ötödik számlap pedig a viselője tartózkodási helyének megfelelően van beállítva. További figyelemre méltó órák közé tartozik a “”Quenttin””, az első olyan óra, amely 31 napos járástartalékkal, hét főfutószárral és függőleges, oldalra szerelt tourbillonnal (egy olyan szabályozó eszköz, amelyben az óra időmérő eleme egy fémketrecben forog, hogy kiküszöbölje a gravitáció pontosságra gyakorolt hatását) rendelkezik, valamint a Ghost Watch, egy svájci gyártású digitális óra, amely pentagramma alakú és akár 20 időzónát is képes megjeleníteni. Egy másik öt időzónás kialakítás a Grand kollekcióval jelent meg.

A Jacob & Co. arról ismert, hogy órákat és egyéb ékszereket biztosít hip-hop művészeknek, National Basketball Association játékosoknak, bokszolóknak és más hírességeknek.

Forrás: Wikipedia

#jacob&co #jacobandco #karóra

karóra adás-vétel