Barion Pixel
85 000 Ft

Hordatlan Northgate karóra CSERE Imperial Purple!

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Northgate karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2024.06.23.
Adatlap
 • Stílus sportos
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 40 mm
 • Gyártási év 2022
 • Garancia 120 hónap
 • Funkciók 12 órás
 • Működése kvarc
 • Szíj fajtája acél
 • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
 • Limitált széria igen
 • Szállítási mód személyes átvétel

Hordatlan Northgate karóra CSERE Imperial Purple!

Northgate Club 40 Imperial Purple (40mm)

Teljesen új hordatlan!

Legújabb Lila,

Northgate YumaSvájci gyártmányú Ronda óramű (kvarc) 10 év járástartalékkal!

Svájci gyártmányú Superluminova BWG9 a mutatókon és a markereken!

Nappal fehér, sötétben kék umen!

Gyémántcsiszolt mutatók és indexek!

Tok anyaga 316L rozsdamentes acél

A tok átmérője 40 mm

A tok vastagsága 7mm

Rozsdamentes acélból készült tok és integrált szíj pillangós zárral! A szíj könnyű beállításához jár egy speciális Northgate szerszám amivel könnyedén beállítható a szíj hossza!

Extra pótszemek!

Zafír tükröződésmentes bevonatú kristály üveg!

Csavaros koronazár!

Vízállóság 10 ATM

Minden kérdésre válaszolok!

Csak személyes átvétel Budapesten!

Northgate!

Willem Kamerman, 10 éves korában kezdett el érdeklődni a mechanikus órák iránt és nagymamája lepte meg az első Sandoz karórájával. A későbbiekben minden időt, pénzt, ennek a szenvedélyének szentelt és elvégzett egy órakészítő tanfolyamot. 2005-ben elkezdte a Blancier, kézzel készített szépségeket gyártani, amelyek mind mechanikusak voltak és rendelésre készültek, a vásárló saját igényei alapján összeállítva.

Az órásmester barátai Németországban dolgoztak a modelleken és továbbra is együttműködtek, amikor elkezdtek Hollandiában órakészítő tanfolyamokat szervezni. 2014-ben megalapította a Bjorn Hendal márkát, amit aztán 2017-ben eladott. Miközben tartott a COVID-19 lezárás, létrehozta a Northgate márkát 2020 októberében, melynek gyümölcsét 2021 júliusa óta élvezhetjük.

Willem szeretett volna egy olyan minőségi ketyegőt megalkotni, ami olyan tulajdonságokkal is bír, melyek nem jellemzőek ebben az árszegmensben. Svájci, Ronda 762 kvarc szerkezet jár benne és szándékos tervezési döntés alapján, nem került a számlapra másodpercmutató (személy szerint én nem is hiányolom erről a modellről), aminek köszönhetően, akár 10 évig is képes gondozásmentesen tenni a dolgát.

Tükröződésmentes zafírüveget kapott és a számlapon található, gyémántvágott indexekbe és mutatókba svájci BWG9 superluminova került, ami nappal fehér, sötétben pedig halvány kéken ragyog. Ez ugyanaz az anyag, amit a Rolex használ, csak ők máshogy hívják. Az óraház magas minőségű 316L acélváz és bármilyen öltözékhez passzol a kialakítása miatt, legyen az akár elegáns, akár sportos. Egy ing ujja alá is kényelmesen befér, ugyanis csak 7mm vastag.

Első körben 40mm-es méretben kezdtek el készülni a csodásabbnál csodásabb színű karórák, majd később 34mm-es változatban is elérhetővé váltak. Ahogy látom, folyamatosan bővül a színvilág, de ami állandó marad az nem más, mint a szálcsiszolt fémszíj és a fantasztikus minőség.

Forrás: https://egyoras.hu/ 

#northgate #northgatewatch #northgatekaróra #karóra

karóra adás-vétel