Barion Pixel
1 100 000 Ft

Corum Admiral’s Cup Legend 42

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Corum karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.09.04.
Adatlap
 • Modell Admiral cup
 • Stílus sportos
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 42 mm
 • Funkciók 12 órás, dátum, stopper
 • Működése automata
 • Szíj szélessége 22 mm
 • Szíj fajtája Bőr/műbőr
 • Vízállóság 30 méter – 3 bar – 3ATM
 • Fizetési mód átutalás, készpénz, Revolut utalás
 • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, Packeta, posta, személyes átvétel

Corum Admiral’s Cup Legend 42

Corum Admiral’s Cup Legend 42

Márka Corum

Modell Admiral’s Cup Legend 42

Hivatkozási szám 984.101.20/0F01 AN10

Működése Automata

A tok anyaga Acél

Szíj anyaga Bőr

Corum

A Montres Corum Sàrl, közismert nevén Corum, egy svájci óragyártó cég, amelynek székhelye a Neuchâtel kantonbeli La Chaux-de-Fondsban található. Az 1955-ben alapított cég kiváló minőségű és magas árfekvésű órákat gyárt, amelyek közül sok limitált kiadású. A Brend mérföldkőnek számító órasorozata az „”Admiral’s Cup”” sorozat. A vállalat a hongkongi székhelyű Citychamp Watch & Jewellery Group Limited tulajdonában van az Eternával együtt. Mindkét svájci óraipari vállalatot Jérôme Biard vezeti, akit 2017. szeptember 1-jén neveztek ki!

A Corum volt a World Series of Poker karkötőhöz tartozó World Series of Poker órák gyártója is 2007-ben, majd 2007-ben magának a karkötőnek a gyártója is ez a cég lett.

A Céget a svájci La Chaux-de-Fonds-ban alapította Gaston Ries és unokaöccse, René Bannwart 1955-ben. Egy évvel később már gyártották az első Corum órákat.

A Brend már korán hírnevet szerzett, amikor a vállalat bemutatott egy 20 dolláros aranyérméből készült órát, amely azonnal bestseller lett. A Cég a „”világpremierjeiről”” is ismert. Minden évben korlátozott számú, limitált példányszámban gyártott darabot.

2000 januárjában az új tulajdonos és elnök, Severin Wunderman érkezése új lendületet adott a Corumnak.

Severin Wunderman 2008. június 25-én, 69 éves korában meghalt.

2010 januárjában, a Corum jubileumi évének előestéjén a cég alapítója, René Bannwart 95 éves korában elhunyt.

2013 áprilisában a Cég bejelentette, hogy megvásárolta a China Haidian Holdings Limited csoport, mai nevén Citychamp Watch & Jewellery Group.

Pár ismertebb típusuk:

Admiral’s Cup

Az Admiral’s Cup versenyt 1957-ben rendezték meg először, és a Corum Admiral’s Cup órája csak három évvel később, 1960-ban jelent meg. Ez az első óra szögletes volt, vízálló, és a hátlapjára vitorláshajó volt gravírozva. Kevés hasonlóságot mutatott a jelenlegi Corum Admiral’s Cup órákhoz, amelyek tizenkét oldalú (dodekagon) tokkal és a lünettákat díszítő élénk színű tengerész zászlókkal rendelkeznek.

A férfi Corum Admiral’s Cup 35mm, 37mm, 40mm, 41mm, 44mm és 48mm-es méretben, valamint kronográf komplikációval (ETA, Frederique Piguet) vagy csak idővel és dátummal ellátott változatban volt kapható.

A női változatok 26mm, 31mm és 34mm-es méretben voltak elérhetőek.

Többféle anyag is elérhető: rózsaarany, sárgaarany, kéttónusú, rozsdamentes acél és egy titán és gumi fúziója az Admiral’s Cup Challenge Regatta 2007-en.

Bubble

A Corum egyik legikonikusabb és legfelismerhetőbb szériája, amelyet a 2000-es évek elejétől az évtized végéig gyártottak. 2015-ben ez a sorozat más anyagokkal újra bevezetésre került. A márka akkori tulajdonosa, a legendás Severin Wunderman[2] által létrehozott, merész dizájnnal és szokatlanul hatalmas zafírüveg számlapjával – a sorozat három méretben volt elérhető: mini (26 mm), közepes (35 mm) és 45 mm-es XXL változatban.

Az XXL-nek több mint tíz különböző limitált kiadása volt, ritka és nagyon keresett. Ezek között van Lucifer, Baron Samedi, Bats, Joker, Royal Flush, stb.

forrás:Wikipedia

#bubble #admiral

karóra adás-vétel