Barion Pixel
1 100 000 Ft

Corum Admiral’s Cup GMT 44

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Corum karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.06.05.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 44 mm
  • Funkciók GMT
  • Működése automata, kézi felhúzás
  • Szíj fajtája Bőr/műbőr
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód átutalás, Barion utalás, készpénz, PayPal utalás, Revolut utalás
  • Szállítási mód futárszolgálat, személyes átvétel

Corum Admiral’s Cup GMT 44

Referencia szám: 383.330.20/V701 AA12

A tok anyaga: Rozsdamentes acél Tok formája: Kerek Számlap színe: Fehér arab számokkal Mozgalom: Automata mechanikus Szerkezet: Corum Caliber CO383 (alap ETA 2893, 28 800 vph, 11 1/2 lignes) Ékszerek száma: 21 Funkciók: Óra, perc, középső másodperc, GMT-mutató, dátum Kristály anyag: Zafír tükröződésmentes A ház átmérője: 44, 0 mm A ház hossza a fülekkel együtt: 48, 8 mm A tok szélessége a koronával együtt: 48 mm Hátlap: Rozsdamentes acél Szíj: Fekete aligátor bőr Az óra saját tulajdon, ritkán hordott. Nagyon szép állapotban van, óraforgatóban tartottam. Vásárláskor Edison utcában vizsgáltattam be, de bármikor máshol is bevizsgáltatható. Csak az óra van. Az ár nincs kőbe vésve! Csere nem érdekel semmire, köszönöm, hogy megnézted.

Corum

A Montres Corum Sàrl, közismert nevén Corum, egy svájci óragyártó cég, amelynek székhelye a Neuchâtel kantonbeli La Chaux-de-Fondsban található. Az 1955-ben alapított cég kiváló minőségű és magas árfekvésű órákat gyárt, amelyek közül sok limitált kiadású. A Brend mérföldkőnek számító órasorozata az „”Admiral’s Cup”” sorozat. A vállalat a hongkongi székhelyű Citychamp Watch & Jewellery Group Limited tulajdonában van az Eternával együtt. Mindkét svájci óraipari vállalatot Jérôme Biard vezeti, akit 2017. szeptember 1-jén neveztek ki!

A Corum volt a World Series of Poker karkötőhöz tartozó World Series of Poker órák gyártója is 2007-ben, majd 2007-ben magának a karkötőnek a gyártója is ez a cég lett.

A Céget a svájci La Chaux-de-Fonds-ban alapította Gaston Ries és unokaöccse, René Bannwart 1955-ben. Egy évvel később már gyártották az első Corum órákat.

A Brend már korán hírnevet szerzett, amikor a vállalat bemutatott egy 20 dolláros aranyérméből készült órát, amely azonnal bestseller lett. A Cég a „”világpremierjeiről”” is ismert. Minden évben korlátozott számú, limitált példányszámban gyártott darabot.

2000 januárjában az új tulajdonos és elnök, Severin Wunderman érkezése új lendületet adott a Corumnak.

Severin Wunderman 2008. június 25-én, 69 éves korában meghalt.

2010 januárjában, a Corum jubileumi évének előestéjén a cég alapítója, René Bannwart 95 éves korában elhunyt.

2013 áprilisában a Cég bejelentette, hogy megvásárolta a China Haidian Holdings Limited csoport, mai nevén Citychamp Watch & Jewellery Group.

Pár ismertebb típusuk:

Admiral’s Cup

Az Admiral’s Cup versenyt 1957-ben rendezték meg először, és a Corum Admiral’s Cup órája csak három évvel később, 1960-ban jelent meg. Ez az első óra szögletes volt, vízálló, és a hátlapjára vitorláshajó volt gravírozva. Kevés hasonlóságot mutatott a jelenlegi Corum Admiral’s Cup órákhoz, amelyek tizenkét oldalú (dodekagon) tokkal és a lünettákat díszítő élénk színű tengerész zászlókkal rendelkeznek.

A férfi Corum Admiral’s Cup 35mm, 37mm, 40mm, 41mm, 44mm és 48mm-es méretben, valamint kronográf komplikációval (ETA, Frederique Piguet) vagy csak idővel és dátummal ellátott változatban volt kapható.

A női változatok 26mm, 31mm és 34mm-es méretben voltak elérhetőek.

Többféle anyag is elérhető: rózsaarany, sárgaarany, kéttónusú, rozsdamentes acél és egy titán és gumi fúziója az Admiral’s Cup Challenge Regatta 2007-en.

Bubble

A Corum egyik legikonikusabb és legfelismerhetőbb szériája, amelyet a 2000-es évek elejétől az évtized végéig gyártottak. 2015-ben ez a sorozat más anyagokkal újra bevezetésre került. A márka akkori tulajdonosa, a legendás Severin Wunderman[2] által létrehozott, merész dizájnnal és szokatlanul hatalmas zafírüveg számlapjával – a sorozat három méretben volt elérhető: mini (26 mm), közepes (35 mm) és 45 mm-es XXL változatban.

Az XXL-nek több mint tíz különböző limitált kiadása volt, ritka és nagyon keresett. Ezek között van Lucifer, Baron Samedi, Bats, Joker, Royal Flush, stb.

forrás:Wikipedia

#bubble #admiral

karóra adás-vétel