Barion Pixel
65 000 Ft55 000 Ft

Claude Bernard Classic férfi karóra eladó

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Claude Bernard karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.10.

Claude Bernard Classic férfi karóra eladó

Kifogástalan állapotban lévő, tökéletesen működő Claude Bernard karóra eladó (kihasználatlanság miatt). Az óra Budapesten (7. kerület) vehető át személyesen. Eladási ár: 65.000 Ft, eredeti ár 110.000 Ft. Nemzetközi és hazai jótállási jegyről is tudok képet küldeni kérésre.

Pontos típusmegnevezés: Claude Bernard Classic 10217 3 AIN1 férfi karóra.

Fizetés átutalással, készpénzben vagy Revoluton történhet.

Claude Bernard alkotása nem csupán puszta óra; ez egy miniatűr „időgép”, amely a mérnöki és formatervezési kiválóságból származik, és amely 500 éves  svájci óragyártási hagyományból származik .

1973-ban alapították, Claude Bernard nevét a Jura-völgy egyik óraműjéből kapta, ahol évszázadokkal korábban Svájc óráinak gyártása átvette az irányítást.

A 16. század közepén John Calvin francia szakadt a Római Katolikus Egyházzal és elmenekült Genfbe. A francia hugenotok követik őt, de amikor Calvin betiltotta ékszerek gyártását és viselését, mivel azoknak „nincs helye az Isten imádatában”, a helyi arany- és ékszerészek kénytelenek voltak új kereskedelemre – órákra – fordulni.

E kézművesek többsége a melegebb hónapokban tenyésztett és télen csiszolta őrkészségét, és a Jura-fennsíkon fekvő Les Genevez fókuszpontjává vált a zúgó kereskedelem számára.

És ma a Les Genevezben készíti el a cég csodálatos időmérőjeit, akár mechanikus, akár kvarcmozgással, mindezt olyan részlet iránti szenvedéllyel szerelve, amely a 16. századi úttörőkre és magára alapítóra vezethető vissza.

Manapság márka büszke arra, hogy óráiban a legmodernebb anyagokat használja, de anélkül, hogy elhagyná ezt a csodálatos svájci órakészítési hagyományt.

A pontosság, a minőség, a megbízhatóság és  a legfinomabb részletekre való figyelem a Claude Bernard órák jellemzője, amelyeket ma világszerte több mint 70 országban forgalmaznak.

A karcsú búvármodellektől, például az Aquarider-től a sima, kifinomult Classics ruhaóráig és az elegáns, rendkívül nőies Dress Code családig, márka portfóliója olyan változatos, mint maguk az órák-vásárlók.

A hagyomány és az innováció ötvözése és a legmagasabb minőség, de a megfelelő árcímke nélkül, a Claude Bernard órák a ma elérhető legjobban elérhető Swissmade órák.

#karóra #claudebernard

karóra adás-vétel