A vágy tárgya:

Seiko SRPC49

Black series Ninja teki

Íme néhány általam megcáfolhatatlan tényadat:

Toxélesség: 45mm,

Tokhossz: 47mm,

Tokmagasság: 13+mm,

Toxín: fekete,

Werxám: 4R36,

Lábtáv/szíj szélesség: 22mm,

Hardlex üveg elől, Limited Edition felirat (is) hátul,

Persze van még több mérhető adat is de ez nem a Wikipédia csak egy hirdetés.

Mellékletes dolgok: eredeti fekete lakódoboza van és köszöni ennyi, azaz papírtalan.

Leírás

Akkor most bátran leírom: működik, jár mutatja amit kell mutasson azaz az idő különféle egységeit: másodperc, perc, óra, hét napja, hónap napjának sorszáma. Ennyi legyen elég szerintem tőle?

Pontossága nem tesztelt, de van neki. A leendő gazdija fog gondoskodni róla, ha túlságosan nem tetszik amit most tud és mivel tudom a többség amúgy se hiszi el az eladó fogadkozását, hogy ez GS szinten veri a Rolexeket. És hát én se hinném el, mondjuk. 😁

Áll a potja: mondjuk nem tudom miért szedtem szét ezt a szót, de nyelvtanilag azért rendben van, csak az órát illetően értelmetlen. Szóval van neki, amit én az ún. „kímélve használt „jelzővel illetnék.

Igen vannak rajta mikro és makro karcok, a lünettán is van látható meg a hátlapon, meg minden. Ujjlenyomatok is hellyel közzel, ha valaki mondjuk gyilkossági nyomozó akkor…🤔 vegye meg simán és hordja sok örömmel, de ne kezdjen DNS vizsgálatba, hanem törölgesse csak le. Én amúgy se voltam ott a jelzett időpontban, tanúm van rá!

Ez van, ilyen ő, nem volt deskdiver huszár. Sztem az ő lelke is boldogabb lesz, ha viselős gazdára talál (neeem, nem babával viselős valaki, hanem ŐT viselő gazda!☝️)

Életútja:

Születése után a messzi Távol Keleten a sors nyugat felé irányította – a Közel Keletre egész pontosan Izraelbe. Itt élte az életét- nem volt 100%-os deskdiver, itt az elég ritka, de tény, hogy így is megkíméltek. Nem tudom hány kézen ment át, de akitől én vettem egy korrekt, sábeszdeklis Seiko fan. Őneki is több Seikoja van, de ugye náluk születnek a gyerkőcök…szóval konvertálta pelusra meg babatápra.

Jómagam, mint elvakult teki fan roppantul megörültem a Nindzsagandzsának. 🥰

Besorakozott a többiek mellé…mostanáig. 😔

Ééés már hallom is a kérdést, nade akkor miért kínálgatom itt? Helyzet van nálam is, családi béke mentés. A fentebb írt elvakult jelző átléptetett engem az otthoni vörös vonalon, nincs választási lehetőségem. Erről ennyit.

Tehát én hazavittem Budapestre és most ott dekkol. Alapvetően eu-n belüli eladásra szántam, tekintve, hogy kémeim 😁 jelzése szerint otthon pang a piac. Ezért ez az amolyan 1%-os hirdetés (99%, hogy nem veszi meg senki, 1% a reményhalé). Lépjünk tovább!

Ára: van neki természetesen. Kéretik NEM csodálkozni a kiírt áron!! A társadalmi általános elvárások szerint normális felnőtt ember vagyok. Piacon vagyunk akkora árat írok ki, amekkora NEKEM tetszik, nemdebár!? Ha Rolexekre lehet mindenféle agyament árat kiírni, akkor Seikora is. Mondjuk én nem kezdem a jól ismert mantrákat: ikonikus, már nem gyártott, szerintem a lexebb, legikonikusabb, leglegebb…

Csak szimplán elég belegondolni: ilyen tekit, ilyen hirdetéssel, ilyen áron hol vehet bárki? 🤔😁

Csakitt/csakmost/csaknálam!!! Ugye? És aki EZT tudja értékelni és ki is fizeti…nna arra mondom, hogy Ő az élet császára!

Nem a 8 rolexes karfotózkodók.

☝️☝️Hát kérem ez volt fentebb a reklám helye.

A vérfagyasztóan üde valóság, hogy IGEN lehet, szabad és elvárt az alkudozás. Meg lehet próbálni. Nyilvánvaló, hogy nem Kibic Elemér fogja megírni a tutit az vételárról, hanem az eladó és vevőjelölt 1másnak priviben. 

Hétvégén kéretik nem kérni további képeket: én Izraelben aszalódok a 36⁰-ban, a teki meg épp Pesten alszik.

Természetesen úgy Elemér, mint bárki más szabadon kommentelhet a csoportszabályok figyelembevételével. Engem is megpróbálhat bárki csepülni, ha ez neki némi kielégülést ad.

Poénkodni nem tilos, ellenben javasolt!

A képekhez mellékeltem egy fekete avagy szenes teknős (Chelonoidis carbonarius) fotóját. Az ő nindzsaságáról én se tudok semmilyen infóval szolgálni, de a létezése már bizonyítja a Seiko természethez kapcsolódását – amikor is a természethez fordulnak ihletért. Mondjuk ez a teksi Dél Amerikában él, de őszintén kit zavar ez?