Barion Pixel
1 555 555 Ft

🇨🇭🦬 Breitling Chrono-matic ‘Pult Pupitre’ Bullhead NOS 🦬🇨🇭

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Breitling karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2024.06.02.

🇨🇭🦬 Breitling Chrono-matic ‘Pult Pupitre’ Bullhead NOS 🦬🇨🇭

Bikafejű csoda a ’70-es évekből. NOS, GYŰJTEMÉNYI ÁLLAPOT, hibátlan tok és számlap, fóliás hátlap (nem csak visszaragasztva😆), plexin minimális (polírozható) nyomok, gyári, de nem saját szíj jelzett tüskecsattal. SZERVIZELVE, GARANCIÁVAL, mindez gyönyörű állapotban.

1️⃣ 5️⃣5️⃣5️⃣ 5️⃣5️⃣5️⃣ Ft. (1 555 555 Ft.)

https://breitlingsource.com/watch_details/Unclassified_65.html

https://www.gq-magazine.co.uk/watches/article/breitling-bullhead-2117-pult-pupitre

A fotók az eladásra kínált óráról készültek.

Referenciaszám: 7101

Szerkezet: Valjoux Cal.7740 (https://reference.grail-watch.com/movement/valjoux-7740/)

Tok anyaga: Rozsdamentes acél

Működése: Kézihúzós, 17 kő, 42 óra járástartalék

Funkciók: Dátumkijelzés, stopper

Vízállóság: 0M / 0ATM (Nem tesztelt)

Számlap: Barna 🟤

Átmérő: 42 mm / Magasság: 15 mm

Üveg: Plexi

Szíj: Bőr (gyári, de nem sajátja)

Egyéb: CSAK AZ ÓRA VAN, SZERVIZKÁRTYÁVAL

CSERE ÉRDEKEL, DE CSAK HA ÉRTELME VAN! A CSEREÁR MÁRKA, TÍPUS, TARTOZÉKOK, STB. FÜGGVÉNYE!

POSTA OK.

Átvehető: Balatonfüreden, illetve a Bf. – Bp. útvonalon.

#Breitling #Bullhead #NOS

Óráim: ▶️ bit.ly/NezdMegOraimat ◀️

Breitling

Breitling S.A. egy független svájci óragyártó vállalat, amely kivételes minőségű és felszereltségű luxus- és sportóráiról ismert. Órái legfőképp a légi- (Navitimer, Aerospace) és vízisportok (Aeromarine) szerelmeseit célozzák meg, de a prémium kategóriás szerkezetekre (Breitling for Bentley) is legalább ugyanúgy fókuszál. A márka hivatalos főtámogatója a népszerű Red Bull Air Race-nek, melyen külön csapatot is indít Nigel Lamb-el az élen.

  • A családi vállalkozás 1884-ben kezdte meg működését Léon Breitling órásmester kezdeményezésével a svájci St. Imier-béli műhelyben. Célja a professzionális időmérők készítése sportolóknak, tudósoknak és mindenkinek akinek fontos volt a precíz időmérés. Nyolc évvel a kezdet után, 1892-ben – a hirtelen megnövekedett kereslet miatt – Léon Breitling áthelyezte a cég székhelyét az ország akkori óragyártó fővárosába, La Chaux-de-Fonds-ba. Az alapítótól 1914-ben fia, Gaston Breitling vette át a céget és egy évvel később előállt az első – kifejezetten pilótáknak tervezett – kézi kronográffal. Szintén úttörőként, 1923-ban a Breitling cég elkészítette az első olyan kézi kronográfot, amely külön indító-, megállító- és nullázó-gombbal rendelkezett. (Az eddigi mérőeszközöknél ez csak a korona mozgatásával volt lehetséges.) 1932-ől Gaston fiával, Willy Breitlinggel az élen folytatódott a munka a még mindig családi kézben lévő manufaktúrában. A cég 1936-ban vált a Brit Királyi Légierő hivatalos partnerévé és ettől kezdve szállította a pilóták óráit.
  • 1942-ben útjára indult a Chronomat termékcsalád, ami az első logarléccel egybeépített óra. Ugyanebben az évben vette kezdetét az együttműködés az amerikai légierővel is.
  • 1952-ben jelent meg a Navitimer sorozat első tagja, ami rendkívüli sikerre tesz szert a pilóták körében, köszönhetően a gyors és praktikus „”fedélzeti számítógépnek””. A körkörös logarléc és repülési adatokhoz igazított „”számológép”” itt mutatkozott be elsőként, a Chronomat továbbfejlesztéseként.
  • 1969-ben bejelentették, hogy a Hamilton-Büren és Heuer-Leonidas manufaktúrákkal való együttműködésben kifejlesztették az első automata felhúzású óraszerkezetet, a Caliber11-et.
  • Az 1970-es évek során elszenvedett válság után 1979-ben Ernest Schneider pilóta és órásmester került a cég élére és azt ismét talpra állította.
  • 1995-ben jelent meg a Breitling Emergency. Az óra különlegessége, hogy vész esetén egy kapcsoló segítségével a 121,5 MHz-es frekvencián segélykérő jeleket ad le. Így a szerencsétlenül járt pilótának jelentősen megnő a túlélési esélye.
  • 1999-től kezdve – szintén elsőként a világon – az összes új Breitling óra megkapja a COSC minőségi tanúsítványt és csak ezután kerül kereskedelmi forgalomba. Ez egy újabb garancia a minőségre és megbízhatóságra, mivel még a Svájcban készülő összes óra közül is csak körülbelül 3% felel meg ennek a szigorú minőségbiztosítási előírásoknak.
  • 2001-ben mutatkozott be a SuperQuartz™ technológia, ami a jelenlegi kvarcórák pontosságát egy nagyságrenddel haladja meg, így az éves eltérés minden esetben 10 másodperc alatt marad.
  • 2003-ban indult útjára a Breitling for Bentley termékcsalád, mint az angol Bentley autógyárral való együttműködés eredménye.
  • 2009-ben készült el a cég első, teljesen belsőleg kifejlesztett mechanikus óraszerkezete, a B01-es.

Forrás:https://hu.wikipedia.org/wiki/Breitling

#breitling #navitimer #aerospac  #aeromarine #karóra

karóra adás-vétel