Vincero

Alapító a barátaival , Sean, Aaron és én 2010 végén úgy döntöttünk, hogy Kínába költözünk, hogy megkezdjük saját termékeink tervezését és gyártását. Persze, már több mint elegendő olyan óra volt gyártva, amelyek már sorozatgyártásban készültek, de sajnos túlságosan sokan készültek a sarkok vágására és a költségek a lehető legalacsonyabb szinten tartására összpontosítva. Amit elképzelünk, egy függőleges ellátási lánc volt, amely páratlan értéket biztosíthat, és egy kis tétel gyártási folyamat, amely garantálhatja a minőséget.

Az elkövetkező 4 évben csökkentettük a kiadást, hogy megtanuljuk saját nyersanyagok beszerzését, házon belüli minőség-ellenőrző csoportok felvételét és hatékonyan előállítható termékek tervezését. 2014-ben egy nagyon egyszerű küldetéssel indítottuk a Vincero-t: gyártani termékeket parancsikonok nélkül, azoknak az embereknek, akik megtagadják azokat.

Szerencsére találtunk egy hasonló gondolkodású közösséget, és az Önök támogatásának köszönhetően továbbra is függetlenek vagyunk és életünk ideje alatt állunk.

Termékek

Az elején érdekeltek az óra bonyolult elemei – az ilyen bonyolult darabok létrehozásához szükséges hatékonyság, miközben a költségeket ellenőrizni kell. Hihetetlen csúcsminőségű órák vannak a piacon, amelyek páratlan minőséget kínálnak. Vannak olcsó és alacsony minőségű, kedvező árú órák is. Célunk az volt, hogy középutat biztosítsunk, amelyről azt hittük, hogy hiányzik. Szilárd, jól elkészített termékek, amelyek páratlan értéket szállítanak. Minden alkalommal, amikor megkapja valamelyik termékünket, azt szeretnénk, ha úgy érzi, mintha többet szerezne, mint amit fizetett.

Ez nem bizonyult könnyűnek. Sokszor megaláztak a saját hibáink miatt.  Termékeink nem tökéletesek, de öt évvel és több tucat későbbi revízióval egy kicsit közelebb kerülnek egymáshoz. Mivel csak egy ruhaórával kezdtük, tucatnyi további terméket adtunk a Vincero arzenáljához, beleértve napszemüveget, karkötőt és egy olyan ügyfélkört, akik ugyanolyan hűek és szenvedélyesek a minőségre és a modern esztétikára, mint mi.

Történetünk filozófiánk

Vincero azt jelenti: „”Meg fogom nyerni.”” A híres olasz „Veni” kifejezésből származik. Vidi. Vici „. azaz jöttem. Láttam. Győztem.”” Körülbelül azt hisszük, hogy a nagyok álmodoznak. Ennél is fontosabb, hogy hiszünk azokban az emberekben, akik túlmutatnak azért, hogy álmaikat valóra váltsák. Azok az emberek, akik azt mondják, hogy „nem fogok”, NEM „szeretnék”, ezek az emberek. Mert ha ez a gondolkodásmódod, a „lehetetlen” csak egy újabb nap az irodában.

Az elmúlt öt év leginkább inspiráló része a go-getters közössége volt, amellyel találkoztunk az út mentén. Szeretjük megosztani a történeteket és látni, hogy hová hozták a termékeinket. Csak remélhetjük, hogy termékeink valamilyen módon inspirálták Önt abban, ahogyan a történeteitek továbbra is inspirálnak bennünket.

Forrás:https://vincerowatches.com/pages/about