BUCHERER

Történetünk 1888-ban kezdődött, amikor Carl-Friedrich Bucherer kereskedő és vállalkozó feleségével, Luise-zal együtt megnyitotta az első óra- és ékszerüzletet Luzernben, ezzel lerakva egy sikeres családi vállalkozás alapjait.

 

PARTNERSÉGÜNK A ROLEX-SZEL 1924 ÓTA

Carl-Friedrich és Luise Bucherer fiai az 1920-as évek elején csatlakoztak a családi vállalkozáshoz. Rengeteg tapasztalatuknak köszönhetően Ernst és Carl Eduard Bucherer még nagyobb sikerre vitte az üzletet. Ernst Bucherer 1924-ben különösen gyümölcsöző együttműködést kötött Hans Wilsdorfgal, a Rolex alapítójával, és az akkor még alig ismert óramárkát a Bucherer kínálatába bővítette. Ma a Rolex a világ egyik leghíresebb óramárkája, és továbbra is a Bucherer legfontosabb partnere.

 

A LUXUS BŐVÍTÉSE

A buchereri sikertörténet a harmincas évek válságai és a második világháború ellenére is ugyanebben a szellemben folytatódott. A családi vállalkozás további svájci városokban és turisztikai desztinációkban nyitott fiókokat. 1977-ben az alapító család harmadik generációja vette át az irányítást: Jörg G. Bucherer vezetésével a vállalkozás az 1980-as években Ausztriába, majd mintegy 10 évvel később Németországba terjeszkedett.

Svájcban a Bucherer 1989-ben megvásárolta a  Kurz csoportot  , 2001-ben pedig  a Swiss Lion AG-t . A különálló Carl F. Bucherer céget is 2001-ben alapították, folytatva a Bucherer család 1919-ig visszanyúló óragyártási hagyományát.

2013-ban a Bucherer ünnepelte fennállásának 125. évfordulóját, és Párizsban megnyitotta a világ legnagyobb óra- és ékszerüzletét. 2016-ban Koppenhágában nyitotta meg kapuit Bucherer eddigi legészakibb telephelye – és Skandinávia legnagyobb óra- és ékszerüzlete. A The Watch Gallery 2017-es felvásárlásával további négy londoni butikkal bővült a vállalati portfólió, 2018 januárjában pedig a Bucherer vette át az amerikai luxusóra-kiskereskedőt, a Tourneau-t, amelynek 28 üzlete van szerte az Egyesült Államokban.

 

ÓRA ÉS ÉKSZER LEGNAGYOBB VÁLASZTÉKA

Ma a Bucherer Európa vezető és legnagyobb óra- és ékszerkereskedője. Hagyományokkal átitatott cégként a Rolex órák talán legszélesebb választékát kínáljuk nemzetközi ügyfélkörünknek, valamint   más ismert márkák luxusóráinak széles választékát . Ékszerkínálatunk középpontjában   a cég házon belüli műtermeiben tervezett és gyártott ékszerkollekciók, valamint a különlegesen ritka, természetes színű gyémántokat, egyedi színű drágaköveket és keresett gyöngyöket tartalmazó, egyedileg elkészített darabok állnak.

Forrás:ITT

#bucherer #buchererwatch #karóra

karóra adás-vétel