Keresés a hirdetések között!

| Elfelejtett jelszó | Regisztráció | ÚJ HIRDETÉS (regisztráció nélkül)
Breguet Type 20 Only Watch 2019
Breguet Type 20 Only Watch 2019

Írta: admin. Megjelent: 2019-07-14 12:00:19


Ebben az évben a Breguet ismét csatlakozik az Only Watch nemzetközi jótékonysági rendezvényhez. Ezt az eseményt 2005 óta rendezik meg, a kezdetektől fogva a Breguet támogatása és II. Albert herceg védnöksége mellett.Az óragyártás és a légi közlekedés tiszteletére a Breguet újból kiadja az ötvenes évek Type 20 kronográfjának egyedi változatát olyan formában, amely nagyon hű az eredetihez, mind esztétikailag, mind mechanikusan.

Az óra bronz színű számlapját az akkoriban értékesített nagyon ritka polgári és katonai modellek inspirálták. Acél tokja megőrzi a 38,30 mm-es történelmi átmérőt, az oldalirányú ferde szarvakat és a körte alakú koronát, amely a francia légierő és a haditengerészeti légierő számára szállított első generációs katonai modellekre jellemző.A Type 20 Only Watch 2019 nemcsak kinézetében hű elődjéhez, hanem a szerkezetében is: a Valjoux 235 13 közvetlenül az ötvenes években használt Valjoux 222 14-ből származik. Ez a kézi felhúzású szerkezet úgy lett újra munkába állítva, hogy a Type 20 Only Watch 2019-es típusú óra ugyanolyan lehetőségekkel és funkciókkal legyen ellátva, mint az elődje. A szerkezet természetesen fel van szerelve a „flyback” funkcióval, amely nélkül soha nem lehet valódi egy Type 20 típusú kronográf.

A Christie's által szervezett kivételes árverés Genfben kerül megrendezésre az izomdisztrófia orvosi kutatása érdekében 2019. november 9-én, szombaton.


Forrás és fényképek: https://www.breguet.com/en/house-breguet/news/breguet-type-20-only-watch-2019
Kapcsolódó cikkek:
ONLY WATCH 2019 - Patek Philippe
Zseniális találmányok régen, gyenge marketing ma, a legfelkapottabb komplikáció szülőatyja vajon mit szólna ma a nevét viselő márka teljesítményéhez Breguet? (Luxusórák, TOP 10 - 10. rész)
A Királynő, avagy a világ legdrágább órája