Keresés a hirdetések között!

| Elfelejtett jelszó | Regisztráció | ÚJ HIRDETÉS (regisztráció nélkül)
Omega turné a Távol-Keleten
Omega turné a Távol-Keleten

Írta: admin. Megjelent: 2019-07-07 15:21:41


Újabb állomásához érkezett az Omega és a Fratello Magazin nemzetközi bemutatója.Június 27-én Szingapúr után Hong Kong-ban is megredezésre került az Omega Speedy Tuesday elnevezésű rendezvénye. A szűkkörben megtartott eseményen a régebbi Omega karórák mellett bemutatásra kerültek a legújabb modellek is.

Az Espace Building-ben megtartott eseményen bemutatót tartott többek közt az egykor a NASA-nál dolgozó Mr. James H. Ragan - akinek munkájáról korábban itt írtunk - valamint Petros Protopapas az Omega Múzeum vezetője is.

A rendezvény egyik különlegessége volt az a sarok, ahol régebbi Omega órákat is kiállítottak, sőt a szerencsésebbek akár fel is próbálhattak olyan igazi ritkaságokat, mint például azt az arany Speedmaster Apollo XI órát, amit 1969-ben az USA akkori alelnökének Spiro Agnew-nak készítettek.
Forrás és fényképek: https://www.fratellowatches.com/photo-report-hong-kong-speedy-tuesday-event/ Kiemeltkép: https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/moonwatch/speedy-tuesday-limited-edition/product
Kapcsolódó hirdetések: https://hasznalt-ora.hu/hirdetesek.php?marka=Omega+SA