Keresés a hirdetések között!

| Elfelejtett jelszó | Regisztráció | ÚJ HIRDETÉS (regisztráció nélkül)
Luxus órák nem gyűjtőknek - 5/5 - Befejező rész
Luxus órák nem gyűjtőknek - 5/5 - Befejező rész

Írta: RetekG. Megjelent: 2019-01-18 00:18:52


Inged, pólód, cipőd, gatyád biztos, hogy cserélgeted nap, mint nap. Nem egy, de nem is kettő szett lehet a szekrényedben, kerülsz – fordulsz, valami megtetszik, lecseréled, felújítod; finomodik a stílus, vagy épp most váltod? Így van ezzel a férfi, ha ad magára. De mi az, ami legtöbbünk testén évekig ugyanaz marad? Az, igen az az apróság, ami ott van most is a.... csuklódon!


1. Omega – a luxusórák „alfája"

Az Omega maga a legenda. Egy olyan márka, ami minden valamire való óragyűjtő vagy órakedvelő gyűjteményében ott kell, hogy legyen, hacsak a pénztárca engedi. Aki azért választja, mert egy igazán kiváló időmérő, luxuskiegészítőre vágy, a lehető legjobb döntést hozza és ebben az esetben is, minden tiszteletünk az övé. Az Omega órái jártak a Holdon! Ha most hallod ezt először, olvass utána. Az Omega Speedmaster kronográf óra, a Moonwatch, szó szerint ott volt Neil Armstrong csuklóján, amikor lépett egy kicsit, és az egész világ ámulva figyelte! Ha ez nem hatalmas ugrás egy óramárka presztízsének, nem tudjuk mi más lehetne az. Nem csoda hogy aztán maga a 007-es is egy Omegát választott, és bizony James Bond a Rolex után mostanában megint Omegát hord, ezért csak remélhetjük, hogy ha csuklóra kerül egy, az nem robban fel és nyilat se lő ki magából, de jobb lesz a biztonság kedvéért ezt az órát nem a szemed felé tartani.

Viccet félretéve az Omega abban az évben született, amikor mi magyarok kivívtuk a szabadságot (ha rövid időre is), és az azóta eltelt 169 évben egyre tökéletesebb óraszerkezetek gyártásával, biztos helyet foglalt magának a highend luxusórák csarnokában. Az Omegára is igaz, ami a legnagyobbakra, nem követi ész nélkül a divatot, de folyamatosan fejleszt és újít, a cél mi kevesebb is lehetne más, a világűr meghódítása után, mint a tökéletesség.


Eladó Omega karóra: Omega beépítés eladó | 180000,- FtKövetkező cikk sorozatunkban a zsebóra beépítések témáját fogjuk körüljárni! Első rész 01.20.